Samen een stijlvol moment delen?

Een workshop met een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, moeder/dochter/zussen dag of wel uitstapje dan ook!


Presentatie/workshop kleding advies

Hierbij geef ik algemene tips en trucs om met een gevoel voor stijl gekleed te gaan. Je leert kleuren ‘herkennen’ zoals koele, warme, heldere, gedempte of gemengde kleuren. Je leert kleuren combineren en per situatie de juiste kleuren te kiezen. Er wordt besproken hoe je de positieve punten van het figuur kan accentueren en aandachtspunten te camoufleren en/of optisch te corrigeren. De gezichtsvormen en een bijpassend kapsel en sieraden komen aan bod. Ieder haalt hier voor zichzelf de tips uit die zij net nodig heeft.

Bij een aantal personen demonstreer ik een verkorte kleur en gezichtsanalyse.

Workshop kleurtype

Je weet welk kleur- seizoenstype jij bent!
Na een verkorte kleuranalyse van 20 á 30 kleurdoeken weet je welke kleuren jouw het beste staan en welke make-up en haarkleur het beste bij je past. Het wordt ook duidelijk op welke manier je het beste kleuren kunt combineren. je krijgt een workshop boekje met de achterop de kleurenstaal voor jou kleurtype erbij.

Workshop styling tips en tricks

Je weet hierna wat jouw figuurtype is. En hoe je nog beter met jouw figuur gekleed kunt gaan. Een gezichtsanalyse, kapsel- en sieraden advies. Ik geef stylingtips en ook de stofkeuze, accessoires zoals sieraden en je tas komen aan bod. Je krijgt een workshop boekje mee naar huis.

Workshop Visagie

Jezelf opmaken onder mijn begeleiding zodat jij jezelf een mooie make-up kan verzorgen. Als gediplomeerd visagiste kan ik jou vragen en wensen beantwoorden en het programma dus aan jou wens aanpassen. Stap voor stap meerdere technieken zoals dag make-up als avond make-up kunnen we doornemen en toepassen. En natuurlijk de juiste kleuren en technieken bij jou gezichstvorm kan ik je meer over vertellen. Hoe begin je? Welke make up kan eigenlijk allemaal gebruiken? Welke make-up kwasten gebruik je?
Wil je graag meer weten over contouring, strobing en de trends van het moment?
Een gezellige middag met meerdere dames en ga prachtig de deur uit!

Beauty Party

Een metamorfose!
Een professionele visagie-behandeling voor de perfecte make-up. Haarstyling voor een geweldige coupe en een fotoshoot! Allemaal een portretfoto én natuurlijk een groepsfoto, door Mieke De Swart Fotografie (digitaal nagestuurd).
Een beauty moment geschikt voor jong en oud. Een visagie-behandeling voor de perfecte make-up, of liever een kleur- analyse workshop? Vervolgd met een fotoshoot door Mieke De Swart Fotografie, zowel een portret foto als een groepsfoto.
Overleg met ons jullie wensen voor de beauty party!

De workshop aanpassen? Overleg met mij.

Vrijgezellenfeest / uitje

Wil jij graag met een groep dames een leuk , gezellig en origineel uitstapje?
Dit kan bij mij! We maken er een gezellig moment van samen. Kies voor een workshop of overleg met mij voor de mogelijkheden. Wie weet kunnen we samen iets leuks samenstellen naar jullie wensen.
.