Ik werk als imagostyliste. Naast haarstyliste en visagiste kijk ik naar de persoonlijkheid en levensstijl van de klant. Het gaat om het totale plaatje en de balans; Álles moet kloppen. Natuurlijk zijn mode en trends belangrijk. Daarom blijf ik op de hoogte van de laatste trends, voor een moderne coupe en up-to-date kleur- & stylingadvies.

Graag ontdek ik steeds weer hoe ik zorg voor een stralende look. Zo probeer ik tijdens de intake inzicht te krijgen wat de levenssituatie is en wat daarbij past. Dus ik kijk verder dan het uiterlijk.

Nieuwtje; Vanaf FEBRUARI 2020 ÓÓK HAARSTYLING bij StijlGevoel 

Opleidingen:

  • ‘Imago consulente’ Schoonheidsschool te Antwerpen
  • ‘ Visagie ANBOS erkend’ te Arnhem
  • Haarstyliste ROC Nijmegen
  • Allround haarstyliste ROC Nijmegen

Ervaring:              

Vanaf 2004 werkzaam in het kappersvak.

Vanaf 2013 imago styliste & visagiste

Imagestyling docente ROC Nijmegen vanaf 2017 t/m 2019

Gasttrainer bij Artégo Hair Professional in 2019

Opening Januari 2019 Look&learn “Let’s start” bij Artégo Hair Professional 

Analyses, adviezen en workshops op locatie bij onder andere; Vive Boutique, Bogaerts optiek, SunBody Schaijk, Boetiek Magnifiek                               
Onderscheiding: 1e prijs Davines NL ColorContest 2016

 

 

Mijn werk is vooral heel dankbaar, omdat het toch super is om te zien dat ik iemand een goed en zelfverzekerd gevoel kan geven. En kan helpen met de juiste keuzes hiervoor te maken.
Want wanneer je je goed voelt zul je dit ook uitstralen!

kleding en visagie is meer dan mode. Belangrijk is dat je jezelf bent, en je mooiste zelf laat zien. Adviezen en workshops voor jong en oud. Ik help graag met het versterken van jouw gevoel voor stijl.

Naast het aanbieden van kleding advies, workshops en visagie hoop ik jullie te inspireren met mijn outfits op mijn blog!

Liefs, Leonie

 

Mijn talenten

Kleur en styling coach

Visagiste

Kapster