Hi, ik ben Leonie.
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

Ik hou niet van het label ‘kapster’ of ‘kledingadvies’.
Mijn vakgebied houdt meer in dan alleen knippen en stylen.

Ik werk als imagostyliste. Naast haarstyliste en visagiste kijk ik naar de persoonlijkheid en levensstijl van de klant. Het gaat om het totale plaatje en de balans. Álles moet kloppen. Natuurlijk zijn mode en trends belangrijk. Daarom blijf ik op de hoogte van de laatste trends, voor een moderne coupe. En up-to-date kleur & stylingadvies.

Graag ontdek ik steeds weer hoe ik zorg voor een stralende look. Zo probeer ik tijdens de intake inzicht te krijgen wat de levenssituatie is, en wat daarbij past. Dus ik kijk verder dan het uiterlijk.

Opleidingen:

 • ‘Imago consulente’ Schoonheidsschool te Antwerpen
 • ‘Visagie ANBOS erkend’ te Arnhem
 • Haarstyliste ROC Nijmegen
 • Allround haarstyliste ROC Nijmegen

Ervaring:

 • Vanaf 2013 imago styliste & visagie
 • Imagestyling docente ROC Nijmegen vanaf 2017 t/m 2019
 • Gasttrainer bij Artègo Hair Professional in 2019
 • Educator bij Artègo Hair Professional in 2020, 2021 en 2022
 • Opening 2019 Look&learn “Let’s start” bij Artégo Hair Professional in Januari 2019
 • Analyses, adviezen en workshops op locatie bij onder andere; Vive Boutique, Bogaerts optiek, SunBody Schaijk, Boetiek Magnifiek
 • Vanaf 2004 werkzaam in het kappersvak
 • Onderscheiding: 1e prijs Davines NL ColorContest 2016

Producten:

De beste producten leveren een bijdrage voor een mooi en gezond uiterlijk. Daarom werk ik met onder andere het professionele, exclusieve italiaanse merk Davines. Voor een overweldigend kleurresultaat. Én perfecte styling van het haar.

Het make-up merk Malu Wilz biedt het beste voor je huid.