Verleng of verdik je haren met deze speciale technieken: Gevlochten of met micro ringetjes. Prachtig lang, vol haar, zonder een warmtetang of gesmolten wax in je haren, zoals bij extensions.

Sommige zweren bij extensions, de ‘losse’ plukken die met wax in je haar worden gesmolten door hitte van de tang. Er is geen goed of fout in je keuze voor welke haarverlenging je kiest. Het gaat erom dat je kiest wat bij jouw past!

Ikzelf ben juist helemaal weg van de weaves. meteen vol haar zonder dat het in ‘losse plukjes’ valt.

Ik maak gebruik van het exclusieve merk DOUBLE TRUE, en de NANO GLUED weaves. Deze zijn flinterdun en daardoor voelt het nog fijner en natuurlijker in het haar. De Double True Nano Glued Weave is een nieuwe en unieke weave. De weave is handgemaakt en uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. De Nano Glued Weave is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Dit betekent steil met een lichte natuurslag. Deze weave is verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren. Waaronder, blond, bruin, zwart, duo en ombré kleuren. 

De weaves kun je eenmalig aanschaffen en blijven herplaatsen (om de 6 á 8 weken) totdat de kwaliteit afneemt. Dit is meestal na 6 maanden, soms blijft het mooi tot één jaar. Dit is afhankelijk van kleur, gebruik van de föhn of andere hittetools.