Haarverlenging & verdikking

Verleng of verdik je haren met deze speciale technieken: Gevlochten of met micro ringetjes. Prachtig lang, vol haar, zonder een warmtetang of gesmolten wax in je haren, zoals bij extensions.

Sommige zweren bij extensions, de ‘losse’ plukken die met wax in je haar worden gesmolten door hitte van de tang. Er is geen goed of fout in je keuze voor welke haarverlenging je kiest. Het gaat erom dat je kiest wat bij jouw past!

Ikzelf ben juist helemaal weg van de weaves. meteen vol haar zonder dat het in ‘losse plukjes’ valt.

Ik maak gebruik van een exclusief merk Natural Hair Company. Deze ultra thin hairweaves zijn gemaakt van 100% echt haar dat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Binnen 1 uur heb je die prachtige langere haren waar je altijd al van droomde. Puur en alleen verdikking wordt al in 30 minuten geplaatst.

Ook uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. Verkrijgbaar in prachtige kleuren. Waaronder, blond, bruin, zwart, duo en ombré kleuren. 

De weaves kun je eenmalig aanschaffen en blijven herplaatsen (om de 6 á 8 weken) totdat de kwaliteit afneemt. Dit is meestal rond de 12 maanden.. Dit is afhankelijk van kleur, gebruik van de föhn of andere hittetools.

  • Een haarverdikking / volume is mogelijk vanaf € 254,- (33,3 gram)
  • Een haarverlenging is mogelijk vanaf €321,- bij fijn haar (50 gram)
  • Een haarverlenging is mogelijk vanaf €428,- bij vol/dik haar (66,8 gram)
Custom kleuren maken

Door verschillende stroken te combineren krijg je de meest natuurlijke match. Hierdoor zijn er ontelbare kleur mixen te maken.

Het is afhankelijk van jouw wensen op welke prijs je uitkomt. Om te weten hoe volumieus en lang het haar mag worden van jou, bepaald uiteindelijk de prijs. Samen kunnen we hiernaar kijken tijdens een gratis intake. Ná de eerste afspraak en dus ook de aanschaf en het zetten van het haar hoef je telkens weer alleen nog het haar opnieuw te plaatsen. Dit kan al per baan vanaf 40 euro.