Opening StijlGevoel 2.0 Uden

Hallo lieve, mooie mensen.

Trots kan ik jullie vertellen dat StijlGevoel per 1 februari 2020 een nieuwe weg in slaat. Zoals velen van jullie weten werkte ik parttime in mijn bedrijf en parttime in een kapsalon.

Nu is het tijd om volledig en fulltime zelfstandig verder te gaan met mijn vernieuwde salon en vernieuwd concept.

IMAGO salon StijlGevoel

Waarbij niet alleen imago-kledingadvies zoals een kleur analyse, styling advies, visagie en workshops mogelijk zijn. maar ook een Head-to-toe make over!

Haarstyling is al bijna 14 jaar mijn passie, en hoe tof is het om dit te combineren met alles wat ik in huis heb. Knippen, speciale kleurtechnieken en nieuwste haartrends worden mogelijk gemaakt.

Als trainer bij Artègo Hair Professional train ik ook andere kappers om zichzelf te verbeteren en uit te dagen. Zo dwing ik mezelf met veel plezier scherp te blijven en bij te leren.

Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar je persoonlijke stijl, of het nu gaat om je kapsel, je haarkleur, je kledingstijl of visagie. De ‘perfect match’ voor jou is de juiste balans van je karakter en je gewenste uitstraling. Want image styling is meer dan een perfecte coupe of outfit. Het gaat om jou als individu.

Een super spannende maar vooral super leuke uitdaging. Ik heb er ontzettend veel zin in en ga er 100% voor om er een succes van te maken.

Hopelijk kan ik je gauw verwelkomen voor een vernieuwde jij!

Veel liefs

Leonie

StijlGevoel

Kapsalon Leonie Uden
Kapper Leonie Uden
Kapper haarstyliste Leonie Uden
Foto’s Mieke de Swart fotografie
Kapsalon Uden Leonie
Kapsalon Leonie Uden