STIJLGevoel Trends najaar winter 2019’20

Wat gaan we veel zien dit najaar en winter seizoen?

Waar ik heel blij van wordt is dat we veel verschillende kleuren paletten zien, pasteltinten en felle kleuren zijn beide erg modieus. Fijn om te zien dat er voor verschillende kleurtypes/huidstinten een passende kleur te vinden is. Zo zien we paarse tinten zoals Lila en wat harder paars wat meer naar het blauw neigt. Trendy is het roestbruin, een wat meer brique kleur, wat mooi combineert met pastelgroen, grijs of oudroze, of juist met een beige als je graag helemaal in warme tinten gekleed gaat, meteen ook een echte trendkleur zo’n beige tint. Ook veel groentinten voor de liefhebbers.

Bron foto’s: Zara

Prints.. nógsteeds helemaal niet weg te slaan uit het modebeeld is de dierenprint. Let hierbij wel een beetje op dat je niet op Nelly Veerkamp gaat lijken 😉 Dus een chic kledingstuk, niet te goedkope stof. Nog steeds niet weg te slaan uit het modebeeld, de bloemetjes print. De ruit-print is erg modieus, een iets meer zakelijke uitstraling voor diegene die van tijdloos houden. De pied de poule print is net zo goed een zeer geschikte keuze deze winter. Het zorgt ook voor een zeer krachtige uitstraling met het zwart/wit contrast.

Ruitjes blazer: Berska
Top: Berska
Palazzo broek: Zara

Big shoulders.. Hallo XXL schoudervullingen! Even wennen misschien, je kan ook wat mannelijker overkomen maar ik ben fan! Deze look staat toch ook echt wel voor de krachtige, sterke vrouw. Grote schouders waarmee je een statement maakt. Ik heb al prachtige items gezien, zoals een fluffy trui met deze ‘rechte’ en stevige schoudervullingen. Een randje bond op de mouwen gaan we ook veel zien. Let met de volumeuze schouders wel even op als je al behoorlijke schouders hebt ten opzichte van je heupen. Brede heupen? Deze trend is dan zeker het proberen waard!

Bron: Zara

Hoger hoger hoger… het lijkt wel of de high waisted broeken alleen maar hoger worden. Er mag zelfs nog een mooi randje boven de broeksluiting uit steken wat een extra verlengend effect geeft voor je benen.

Leather look .. We gaan veel leer zien, bijna een meer gothic kledingstijl zou je zeggen. Maar dat is maar net hoe je het aankleedt met accessoires, haarstyling en make up. Het gaat uiteindelijk om de totale look. Past deze stoere edgy kledingkeuze minder goed bij je? Lekker laten gaan! Hou je wel van extravagant en uitbundig? Dan moet je deze look echt wel een kans geven.

Veel glans en metallic!! Shine on..

Bron: Zara

Ik vind de winter mode vaak zó mooi en de stofjes zijn zo prachtig en wat luxer dan de zomerse kleding. Bont-look, gebreide truien en veel glans, daar wordt ik blij van 😁

Goodluck met het zoeken van je nieuwe items voor dit najaar..!

X♡ Leonie