basic musthaves!

De juiste, tijdloze basics zijn je beste investering voor je garderobe.

Witte blouse
Een chique look met dit kledingstuk, maar kan ook heel stoer zijn met en jeans en sneakers eronder, Knoop de blouse dicht tot boven en off you go. .

Blazer
Een zwarte blazer mag niet ontbreken in je kast. Staat overal goed bij. kijk welk model voor jouw figuur het meest geschikt is, dus een getailleerd model of juist een rechtere variant. De lengte van het jasje is ook belangrijk voor je figuur! Ook heel basic en helemaal on trend is een witte blazer of nude tint.

Wit t-shirt
Dit combineert met vrijwel ieder kledingstuk. Deze zie je ook met het spagetti jurkje eroverheen. Try it! met een sneaker eronder om het minder chic maar wat stoerder te maken. Strak of los model? Dit is afhankelijk van je figuur. 

Little black dress
Zorg dat je een zwart jurkje in je kast hebt hangen! Maakt niet uit wat voor een, zolang deze je goed staat! dus houdt rekening met je lichaamsvorm 😉
Leuk te stylen met verschillende accessoires zoals sjaal of riem maar ook een blazer of spijkerjack of vest in kleur zorgt voor een spannende look.

denim jack
Nu in veel variaties te krijgen. De korte variant is gaaf voor de petit ladies onder ons. Ook erg geschikt als je de taille wilt benadrukken. Tip: draag denim on denim, Tenzij deze stof niet geschikt is voor je lichaamsvorm.

strepen strepen strepen
De zwart/wit gestreepte trui, blouse of top! Super classy en erg tijdloos. Investeer in een tijdloos en kwalitatief goed kledingstuk en je kunt er lang mee vooruit! Strepen niet jouw ding? Ga voor nopjes! 

Handtas
Zorg voor tenminste één tas, of je nou graag een clutch of crossover bag draagt, kies er een die matched met vrijwel al je kledingstukken. Zorg ervoor dat deze een luxe uitstraling heeft. Deze zijn vaak niet goedkoop, maar even goed zoeken en er zijn er genoeg te vinden voor een leuk prijsje. lang leve de SALE !

Skinnyjeans
De skinny jeans. De beste vriend van veel dames. Hierbij weet je zeker dat je goed zit. 

Pantalon
Een zakelijke look, maar dat ligt er helemaal aan hoe dat je het draagt.
Maar je look eigen en combineer het zodat jij je er goed in voelt. Ik kies zelf graag voor een palazzo broek met een tshirt erop, en sneakers eronder. Eventueel een denim jack erop en je bent classy maar ook stoer!

Lingerie
natuurlijk niet te vergeten,geschikte lingerie!
Draag je een prachtige top maar een o zo foute BH eronder, dan sla je alsnog de plank mis helaas..

high heels
Investeer in een paar mooie basic pumps. Het liefste zwart, een mooie nude is ook leuk voor de zomer. Kies dus juist voor een set leren hakken, want kwaliteit straalt er vaak ook echt wel vanaf.

Goodluck lady’s! Sla je slag, de winkels hangen vol met nieuwe items.