Training kleuradvies voor kapsalons!

Heb je ooit wel eens iemand in jouw stoel gehad met een kleurwens en je het moeilijk vond om te beslissen welke haarkleur het mooiste staat?

Je probeert telkens weer de klant te helpen met een goed gevoel over haar trendy en modieuze coupe.

Maar is deze trend wel altijd geschikt voor jouw klant? Staat deze nieuwe kleuring haar wel goed? Hoe pas je de kleurtrend aan, waardoor deze wél mooi is bij haar gezicht.

Net als kleding en make-up kan ook een haarkleur heel bepalend zijn voor de huid. Een kleur die niet matcht kan de huid bleek maken, onzuiverheden accentueren of de huid heel rood maken.

Wil jij jouw klanten graag helpen aan de perfecte kleurmatch door middel van een kleur-diagnose, dan is deze training geschikt voor jou!

Als kapster en kleur & styling coach weet ik precies hoe belangrijk het is om een juiste diagnose te stellen.

Kom erachter of je klant een koel of warm kleurtype is. En of ze beter lichte, neutrale of donkere kleuren kan dragen.

Zo kun jij jouw klant nog beter helpen om de mooiste versie van zichzelf te worden en heb jij een streepje voor op de andere kappers in de buurt. Want alleen jij weet als kleurexpert de klant te behoeden voor een kleurmisser.

En als je eenmaal dat vertrouwen hebt gewonnen, willen ze nooit meer anders. Schrijf je nu in en maak klanten voor het leven!

Wat gaan we doen tijdens deze training?

We gaan de koele, warme, lichte en donkere types bespreken en hoe je deze herkent aan zowel hun huid-haar- en oog-kleur.
Ook gaan we een analyse uitvoeren door te observeren, maar ook met hulpstukken en kleurendoeken die hiervoor bedoeld zijn.

Vervolgens kun jij aan de slag met het juist analyseren en adviseren van een mooie haarkleuren voor je klanten. De juiste haarkleur voor nu en in de toekomst.
Ook een eventuele make-up behandeling in de juiste kleuren voor haar. Handig wanneer je ook make-up aanbiedt in je salon.

Ik zorg tijdens de training voor het materiaal die nodig is voor de kleuranalyse.

Zelf regelen: Modellen zijn nodig voor de kleur analyse (Op elkaar bij meerdere personen tijdens deze training)

Om met deze training zoveel mogelijk informatie te geven zorg ik voor duidelijke afbeeldingen en een map met alle informatie en voorbeelden. Deze krijg je erbij zodat je terug kunt kijken hoe het zit.

@ Linda Haar en Verzorging


Niet alleen voor een kapperszaak maar ook voor een schoonheidsalon, opticien of kledingzaak is deze training zeer geschikt.

Kosten: € 225 euro ( max. 3 uur) Op locatie mogelijk. Exclusief reiskosten. De reiskosten zijn €0,30 cent per kilometer vanaf Uden, Brabant.

@ Artègo Hair Professional

Optioneel:

Aanschaf totaal pakket analyse: (kleuranalyse 12 doeken en gezichtsframe’s): € 130,-

Aanschaf van alléén de kleur analyse 12 doeken set: € 80,-

Aanschaf van alléén een gezichtsframe set: € 53,75

Andere optie:

Luxe kleuren kragen koel & warm € 155,50
9 kleuren per kraag. De andere kant is zilver(koel) of goud(warm)

Maximaal 6 personen per training. Graag meer personen? + 25,- extra per persoon.

Graag ook een koele of warme kleurenpas of kleurenwaaier voor je klanten? Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.