Prints, kleur en vrouwenpakken

Een van de trends die ik zó leuk vind is een compleet pak met zo’n gaaf printje of kleurtje.

Het jasje én de broek in een gekke print of een opvallend kleurtje.

Voor de meer subtiele versie kun je natuurlijk gewoon voor zwart gaan.

Ik heb zelf een combi gemaakt van een gekleurd colbert wat ik nog had liggen, en een flared broek met ruitenprint. Het Gele jasje droeg ik al een tijd niet meer maar het is de jleur geel is helemaal in de mode. Net als de flared broek én de ruitjes print.

Ohh en ben niet bang om een flared broek te dragen, deze is voor vele figuren een top item!

Zo heb ik toch een modern vrouwenpak zonder te gaan shoppen, hoppa!

Het liefst heb ik nog eens een leuk pak met dots, of in het donkergroen ofzo. Een verlanglijstje voor je garderobe moet je hebben toch 😉

Stylingtips:

Natuurlijk kun je deze outfit ook dragen met een blouse en nette schoenen eronder zoals derby’s of een hakje.

Het leuke is dat je van een pak meerdere looks kan maken. Het jasje vervangen voor een trui of de colbert op een jeans of rok dragen, en je hebt met het vrouwenpak meteen meerdere looks voor dit seizoen.

Liefs,

Leonie