Schoenen trend fall-winter 2018

Hoge laarzen onder je jurk

Je ziet nu veel hoge laarsjes gedragen onder een lange jurk of rok op kuithoogte. Ga voor deze nieuwe look en trek die lange rok uit de kast en probeer deze eens met je hoge laarzen eronder! Een nieuwe look in je garderobe, en het kost je niks 😉

Ook een hoge laars tot ruim over je knie, met daarop je korte rok en broekje is helemaal hot!

Witte laarzen

Witte enkellaarsjes zijn veel te zien op de catwalk van het modeseizoen winter 2018-19. Het is niet voor het eerst dat witte laarzen helemaal hip zijn. In de jaren ’70 en ’80 was dat ook zo. Dus vervang je zwarte enkellaarzen gerust eens door een paar white boots!

bron: Zara

Laarsjes met een zijstreep

zijn ook helemaal hip. Zo is je hakschoen net wat stoerder als je het mij vraagt.

Ook de laarsjes met rijglinten is een stoere schoen deze winter.

Een soklaarsje met een kittenheel

Helemaal leuk deze trend als je het mij vraagt. Deze soklaarsjes zijn nu eenmaal super combineerbaar. Leuk onder een culotte broek, flared broek, rok of jurk het maakt niet uit!

bron: Zara

De spice girls platform maakt een comeback

Ik weet nog zo goed dat ik een spice girls outfit had, een crop top met de meiden groot voorop en dan van die mega hoge plateau zolen onder de witte sneakers. Wat een fantastische outfit vond ik het. En nu komt deze trend weer terug. Erg gaaf! Deze trend doe ik zeker aan mee.. Nostalgie!

Statement sneakers

Ik vond deze trend even wennen omdat sommige sneakers nogal lomp zijn, maar nu ik gewend ben vind ik het toch erg leuk. Zeker onder een nette outfit even je look downgraden naar hip in plaats van chic.

bron: Zara

Prints all over!

We zien de dierenprints veel dit najaar dus ook je schoenen mogen meegaan met deze trend. Een laarsje met ruiten motief is ook super tof!

Probeer het eens!

Trend tip:

Ook erg leuk… Draag je een laag laarsje of sneaker? Doe een leuk gek sokje eronder met leuke print of glittertje en laat deze een stuk boven je schoen uitsteken.

Bedenk wel dat deze matched met de rest van je outfit.

Liefs XOXO

Leonie