Mode trends Fall winter 2018 ’19

De mode trends voor dit najaar 2018-2019 is heel retro. Maar dan wel in een moderner jasje natuurlijk.

Tweed

Tweed of tweed-achtige stoffen lijken een comeback te maken dit seizoen. Wel in een moderne uitvoering natuurlijk. Tweed is een wat grovere geweven wollen stof die vaak gemêleerd is of een ruitmotief heeft.

Dierenprints

Dierenprints op stof en imitatie bont, denk hierbij aan luipaard, panterprint, tijger of zebra. Leuk is ook dat je deze print met de mode van nu kan combineren met bloemenprint of een ander druk printje.

bron: Zara

Voor de koukleumen:

Kabeltruien en oversized truien over de heupen zijn helemaal modern!

Kleuren combi’s uit de jaren ’80 en ’90.

Hou jij wel van een leuke, spannende kleurencombi? Dan is dit iets voor jou..

Felle kleuren zoals oranje, rood en roze gecombineerd. Bruin en oranje samen of paars en roze. Dit zijn kleurencombi’s die je ook in de jaren ’80 en ’90 zag.

bron: Zara

Ruiten

Een klassieke look en heel tijdloos is het ruitjespatroon. Veel ruiten zien we dit seizoen. Probeer eens een geruite broek of een leuke geruite colbert.

bron: Zara

Probeer eens een leuk pak, net als deze hierboven. Maak het modern met een leuke print, dots en een stoer Tshirt eronder met leuke sneakers! Voor de finishing touch, draag er een leuke heuptas er omheen rond je taille.

We zien weer veel rib stof. Een toffe ribbroek of een jas van ribstof met een teddykraagje, heerlijk toch!?

Bron: Zara

Weer veel enkellange broeken, wijde pijpen, androgyne snit, én je wijde broek in je laars gedragen. Let wel even op dat je dit ‘juist’ doet voordat je de deur uit loopt 😉

Ik zal binnenkort nog een stukje schrijven over de nieuwste kleuren trend van de winter 2018-2019

Liefs XOXO

Leonie