Welke bikini trend 2018 past bij jouw figuur?

Ben jij al bezig met je beach body? De verleiding van lekker eten en een heerlijk drankje is er altijd, toch willen we er goed uitzien als we naar het strand gaan.

Hier wat tips zodat jij er op je best uitziet! Dat doe je door de juiste bikini voor jouw figuur te kiezen.

Hieronder zie je de bikini’s van 2018 én zie je welke bij jouw figuur past.

Y Type, H-type, X type

Heb jij bredere schouders dan heupen? Of wat ‘rechtere’ schouders? Dan is deze bikini een fijn modelletje. Deze maakt de schouders optisch smaller. Zo leuk met die veters, helemaal van nu!

Het broekje met dunne bandjes aan de zijkant zorgt ervoor dat je ‘love handles’ wat minder opvallen. Handig toch?

Ook deze bikini is geschikt voor de bovengenoemde figuurtypes. Deze bikinitop heeft net even een spannend effect met de gekruiste bandjes.

De hoge taille van dit broekje maakt deze heel geschikt voor ieder figuur. De curves komen er mooi in uit, sexy en stylish! Dus ook voor de O types een geweldige optie.

A type

Een accentje bij de schouders is het mooiste bij een A-type (ook wel bekend als het peer figuur)
De ruches aan de schouderbandjes maakt deze bikini perfect voor jouw figuur. Het accent ligt op de schouders en niet op de heupen. Deze kleur staat trouwens prachtig bij een lentetype of zomertype.

OLA SENORITA! De offshouder bikinitop is het ook hélemaal voor een A-type. Hóe stylish is deze bikini. Zie jij jezelf al relaxen op het strand met deze look?

De ruches bij de boezem geven trouwens ook een optisch groter effect dus ideaal voor de ladies met een kleinere boezem.

Curvy type

Ben jij een 0 type? (ook wel bekend als een appel figuur) Dan is zo’n tankini iets voor jou! Een mooi overslag effect bij de boezem én het verdoezeld een buikje.

Prachtige kleur is deze tankini, geweldig voor een wintertype.

Grote boezem?

Draag een stevige bikinitop met beugel. Het liefst met schouderbandjes zoals bij een BH. Dit is steviger en zit dus ook veel comfortabeler.

Deze kleur is super makkelijk. Het petrol is vrijwel voor iedereen een geschikte kleur. Like it!

Kleine boezem?

Ruches, prints, veters, kortom een accentje bij je bikinitop en voila, je hebt optisch grotere boezem. Natuurlijk een maximizer of voorgevormd model maakt je boezem net even wat voller.

Een leuke tuniek over je bikini en je bent ready to go!

Succes met het zoeken naar jouw perfecte swimwear.

Enjoy the summer!

Liefs, Leonie

STIJLGEVOEL X HUNKEMÖLLER