THINK PINK !

Wat is jouw beste kleur?  Bij ieder persoon staan bepaalde kleuren het beste. Denk hierbij aan koele of juiste warme kleuren, felle, gedempte of gemengde kleuren, en licht of donker. Een combinatie van deze kenmerken kunnen samen een duidelijk kleurtype aangeven.

Één van mijn beste kleuren is deze roze tint. Een koele, gedempte kleur. Niet te licht of donker. Perfect passend bij mijn natuurlijke huids, haar en oogkleur.

 

Wat staalt de kleur rose uit?

Met elke kleur die je draagt maak jij een bepaalde indruk. Ook al draag je zwart omdat dit ‘veilig’ is. Zelfs zwart geeft een bepaalde indruk, namelijk dat je afstandelijk overkomt en wat meer op de achtergrond bent, maar geeft ook een chique uitstraling, straalt autoriteit uit en elegantie.

Roze geeft een vrouwelijke, rustige, vriendelijke uitstraling. Licht roze is wat zoeter en komt ook wat sneller tuttig en kinderlijk over.  Daarom is zo’n kleur ook mooi om te combineren met zwart om een wat krachtige uitstraling te krijgen. Je kunt je wel voorstellen dat fel roze al een sterkere uitstraling geeft.

Soms ligt het ook aan de situatie welke kleur je kiest. Wil je juist vriendelijk en zacht overkomen? Of juist niet?

Dit bepaald ook je kleding kleur keuze. Denk maar eens na over wat je draagt als je gaat solliciteren of op je first date!

Hoe wil jij overkomen? Kleuren bepalen mede je uitstraling!

 

Meer weten? Neem contact op !

 

Liefs,

Leonie