Metamorfose bij Vive Boutique

De Metamorfose van Nina..

Samen zijn we rustig gaan zitten voor een gesprek zodat ik meer te weet over Nina en haar levenssituatie, om haar stijl in te schatten die bij haar levensstijl past, en ik wilde graag van haar weten welke outfits zij zou aanwijzen als haar persoonlijke smaak en voorkeur. En ik wilde graag haar wensen weten wat zij belangrijk vindt om te weten te komen tijdens het stijladvies.

Na haar zeer nieuwsgierig te hebben gemaakt naar de mogelijke kleurtypes waar ze onder zou kunnen vallen en het positieve effect van de juiste kleuren zijn we begonnen met de kleuranalyse. Welke kleuren maken haar huid fris en egaler? En geven haar meer kleur? Welke kleuren moet ze vooral niet dragen en maken haar flets en bleek?

Nina is een Wintertype! prachtige diepe, krachtige kleuren versterken haar uitstraling.


Welk figuur type is Nina? Dit gaan we samen uitvogelen voor de spiegel om een goed beeld te krijgen, en zodat Nina het zelf ook ziet.

Het tekenen van haar contouren en de verhoudingen te bekijken geven een duidelijk beeld, zonder enige twijfel.

Na het advies gesprek zodat Nina alle ins en outs weet over haar figuur en welke kleding haar perfect staat wordt ze nog mooier gemaakt door een stijlvolle make-up.


Tijd om haar wegwijs te maken en tijdens de shopsessie bij Vive Boutique haar te laten zien welke kleuren en kledingstukken haar perfect staan.

Samen met Viviën van Vive Boutique hebben we haar verschillende outfits laten passen. Zo kon ze nog duidelijker zien wat haar zo goed staat, en één outfit mag ze meenemen naar huis! Hoe leuk is dat!

Prachtige foto’s gemaakt door Joyce Jacobs fotografie:


Wil jij weten waarom deze kledingstukken haar zo goed staan? Klik dan hier.

Een metamorfose met fotoshoot, persoonlijke shopping sessie en een perfecte make-up? Neem contact op! 🙂

Thanks voor de geweldige samenwerking Vive Boutique en Joyce Jacobs fotografie.

En Nina bedankt voor de gezellige dag en je enthousiasme!