Makover Nina

Featured

Nina voor haar make-over.. 

Nina had geen idee welke kledingstijl en kleuren haar goed staan. Ze houd van kleding en mooie outfits, maar twijfelde vaak of ze wel de goede keuze maakte. Waardoor ze vaak voor ‘veilige’ outfits koos. Ik heb haar kunnen helpen inzicht te kijken welke stijl bij haar als persoon past, bij haar levenssituatie, haar smaak en bij haar figuur natuurlijk.

De foto’s van Nina na haar make-over:

Deze eerste outfit is ook de outfit die Nina heeft gewonnen tijdens onze metamorfose bij Vive Boutique. Haar bruine ogen springen eruit met deze kleur rood, en haar huid is fris en krijgt veel meer kleur dan de lichte, zachte kleuren maken haar eerder bleek maken. De outfit benadrukt haar figuur, en de accenten op de voorkant van dit truitje geven haar vrouwelijke vormen meer accent. Deze extravagante stijl staat haar geweldig!

Een fijne casual outfit die heel draagbaar is en haar figuur flatteert. Stoere outfit met deze leerlook rok en stoere tas en boots geven haar de uitstraling die ze wilt en die bij haar past. Het is dan wel veel zwart, maar hé, welke vrouw houdt nu niet van zwart.

 

 

Accentueer die taille! En laat die benen maar zien. Deze hoge taille rok staat haar super. Zeker de lengte van de rok is perfect bij haar grootte. Én bij de verhouding van haar onder- en bovenlichaam. Donkerblauw staat haar super en maakt haar huid egaler.

Een fijne casual outfit die heel draagbaar is en haar figuur flatteert.

Die kleur trui.. WOW! Wat staat het haar prachtig. 

Ik vind het zo gaaf dat ik Nina meer zelfvertrouwen heb kunnen geven en haar mogelijkheden in het stylen heb kunnen vergroten. Makkelijker keuzes maken voor de juiste kleding modellen en de juiste kleuren van kleding. Geen twijfels maar de juiste keuze’s en ook weten waarom!

Wil jij ook graag meer weten over jouw figuur, kleurtype en stijl? Laat het mij weten.

Liefs,

Leonie