Deze outfit gaat zeker mee naar Indonesië

Eerst wil ik even zeggen hoe blij ik ben met deze foto’s van Everyday Photos By Renske, thanks meid!
Deze outfit gaat zeker mee naar Indonesië. Lekker luchtig en vooral prettig met de muggen zo’n lange broek. Maar ook vind ik dat op Lombok gepaste kleding belangrijk is, aangezien het een moslim cultuur is.
De binnenlanden in en dorpjes bezoeken doe ik maar niet met een kort broekje of rokje aan. Alhoewel het daar steeds toeristischer wordt. Aanpassen is voor hen vast fijn, en ik heb daar zelf verwacht ik ook een fijner gevoel bij.
De crop blouse zal ik dan ook zeker vervangen door een shirt met mouwen en een sjarong is daar vast en zeker te vinden, leuk souveniertje!

Een losvallende blouse half of helemaal weggestopt in de broek is ook erg leuk bij de palazzo broek. Ben je klein dan zou ik deze er helemaal in doen.

Op Bali mag de kleding wat korter en maakt het minder uit als je het mij vraagt.. Ook fijn met 30 graden! Erg benieuwd naar de sfeer daar. Veel positiefs gehoord over het boeddhisme. Nu zelf gaan ervaren. Tips van jullie zijn welkom!

Wat is een outfit zonder de perfecte schoen? Love the golden detail!

Ben jij lang, dan is zo’n broek een must! Staat niet alleen geweldig maar het zit nog eens heerlijk ook!

Prettig met hoge temperaturen zijn toch wel katoenen kledingstukken. Blouse mee, ook handig voor de muggen.
Ik zal proberen mijn oordoppen niet te vergeten vanwege de moskee en mijn pumps laat ik maar thuis.. 😉
Oh en mijn ooglapje moet mee natuurlijk..
Wat heb je nodig als je naar Indonesië gaat?
Het volgende is zeker handig, naast vele leuke outfits natuurlijk 😉 …
Een lange rok
Een sjarong
Hoed
Shirt met lange mouwen
Katoenen kleding
tip: Jasje /jack voor de bergbeklimmers
Sneakers of goede wandelschoenen

Broek: Zara 

Schoenen: Topshop

Blouse: Helena Hart

Heeft ze mooi gedaan he?!