Romantic isn’t my style

Romantische look..
Naast een paar jumpsuits is deze outfit een van de meest ‘romantische’ die je in mijn kast zult vinden. Met deze ook ben ik overigens heel blij! 🙂

Voor een bruiloft is deze stijl perfect. Of als je van jezelf al een ‘romantische’ uitstraling hebt, met krullend haar bijvoorbeeld, zullen de bloemenprints en soepele stoffen goed bij je passen.

Ik heb nog een paar jurken die onder de romantische stijl vallen, deze draag ik dan ook alleen op vakantie. De stijl die meer bij mij past zijn toch wat meer simplistisch, rechte prints en rechte stoffen. Extravagant en city chic is meer mijn ding..

 

Wat is jouw stijl? Kom erachter tijdens een stijlanalyse en leer meer over welke kleding past bij jouw als persoon en bij je levensstijl. Je werk, privé leven, hobby’s, sport en al dit soort bezigheden hebben invloed op je kledingkeuze en stijl.

Ik ben wel gek op highwaisted broeken en rokken.. En croptops.

Een sneaker eronder en de outfit is wat minder lief.. 🙂

Welke stijl past bij jouw?

 

Rok: H&M
sneakers: NIKE CORTEZ
Bril: IÿU