Make-up beauty ritueel

Hoe zorg je voor een goede opbouw van je make-up ritueel in de ochtend? Een goede basis zorgt voor een frisse huid. Lees meer hierover..

 

De basis.

Zorg dat je huid goed verzorgt is. Weet wat voor een huidtype je hebt, droog of juist vet? Kies hierbij de juiste verzorging.
Wil je een perfecte basis voor je make-up zodat deze nog langer blijft zitten en je huid egaliseert? Hiervoor gebruik ik de make up base van Malu Wilz.

 

Vervolgens kun je vlekjes camoufleren met een concealer.

 

 

Je foundation

Je huid heeft een gele of roze ondertoon. Dit is de kleur die als ware door je huid heen schijnt. Dit bepaald de kleur van je foundation. Je zult zien dat dit overeenkomt met je kleurtype (leer meer tijdens een kleuranalyse).
De foundation testen op je hand heeft geen zin. De kleur wijkt dan teveel af van de kleur in je gezicht. Test deze dus altijd in je gezicht.
De Just Minerals Foundation van Malu Wilz is mijn favoriet! Ik gebruik deze nu al 1,5 jaar en ik vind deze superfijn. Mijn huid wordt glad en egaal en dekt genoeg, zonder een ‘masker’effect te creeren. Deze foundation heeft een goede houdbaarheid, is vrij van talk, conserveringsmiddelen en ongeparfumeerd.  Ook voor de gevoelige huid. 

 

 

Fix ‘n spray!

Wil je meer houdbaarheid? Dan kun je de foundation afpoederen, of gebruik een fix ’n spray! Even sprayen en klaar!
Let met afpoederen wel op bij een droge huid.

 

 

Blush..

Een mooie blush op je wangen zorgt ervoor dat het ‘vlakke’effect wat een foundation kan hebben wordt doorbroken en geeft vorm aan je gezicht. En geeft je net even dat frisse gezonde kleurtje in je gezicht. De juiste kleur blush wordt bepaald door je kleurtype, de ondertoon van je huid. Een kleuranalyse helpt je hierbij.

Deze Just Minerals Blushes hieronder zijn van Malu Wilz.

 

 

Shine baby!

Wil jij graag als finishing touch een shine effect en highlighten? Dit kan zowel met een poeder highlighter als met een vloeibare. Een vloeibare is vaak zeer aanwezig en naar mijn mening snel teveel.. Daarom gebruik ik deze poeder..

 

De juiste tools zorgen net zo goed voor een goede make-up. Dus zorg voor kwalitatief goede make-up kwasten.

gebruik eventueel een spons of foundation kwast voor je foundation, of gebruik een beauty blender voor het makkelijk en egaal aanbrengen.

 

Ik ben heel blij met de basisproducten van Malu Wilz. Natuurlijk en voor de gevoelige huid zeer geschikt. Mooie kleuren en prettig om mee te werken. de kajal potloden, wenkbrauwpotloden en lipstick zijn ook zeer prettig.

Succes met jou beauty ritueel!  Voor make-up tips en make-up producten weet je me te vinden 😉

Een visagie workshop is misschien leuk voor jou en je vriendinnen 🙂

 

 

No tags