PRINT ON PRINT

Er zijn zooooveel leuke prints op kleding op het moment! Een van mijn favorieten is toch wel de streep. Ik heb een streepjes blouse, steepjes culotte, streepjes trui, streepjes rok, streepjes shirt.. nog een.. nog een.. kortom, ideale favoriet voor mij!

Maar hoe leuk is het om je outfit een eigen draai te geven en net wat aparter te maken.

Probeer eens meerdere prints in één outfit te matchen.. Hoe doe je dat nou?
Hier volgen een paar tips van mij..

Mixen van verschillende prints in één outfit..Vind je het lastig of de motieven wel matchen? Zorg dat de kleuren bij elkaar passen, dan matchen de prints ook goed. Een voorbeeld zie je hier.. De kleuren rood en blauw zie je terug in zowel de top als de rok. Probeer het eens 🙂

 

 

 

Zoooo tijdloos is de polka dot print. Een beetje een retro vibe want dit design is al jaren modieus en dat blijft het! Geen miskoop met de polka dot print. De polkadot met streepjes motief iets voor jou?

Tip: Mix je polka dot item met een bloemenprint.

\

 

Ook heel tof en nu heel populair zijn de tropical prints.

Streepjes met bloemen, bloemen met bloemen, de polkadot met streep, maak er iets leuks van!

try it on!

🙂 Liefs Leonie