Shades of GREEN

Groen zoals GREENERY en KALE zijn de trendkleuren groen op het moment.
De kleur Greenery is uitgeroepen tot dé kleur van 2017. Heb jij deze al in je kast?

Probeer eens de kleurencombi groen met geel, oranje of zacht roze.

Wat vind jij van deze tas met palmbomen? Zo’n leukerd, ik krijg de zomerkriebels als ik deze zie! Erg leuk de palmbomen prints op kleding en accessoires. Ik ga zeker op zoek naar een kledingstuk met deze print.

Ook zo leuk de tassen andere tropische prints zoals met fruit en ananas. Zomers toch?!

Wat dacht je van de netpanty’s trend? Erg leuk om onder je kapotte broek te dragen.  Ik vind de netsokjes het leukste! Zeker met de enkelbroeken die ik veel draag. 🙂

Hier draag ik de bumbag van NOOSANOIR in het zachtroze over mijn groene trui. Hoé leuk is deze heup tas! I love it.. ZO gaaf samen met mijn hoge broeken en highwaisted rokken. Ik ben hiermee helemaal festival ready!

Trui: COSTES

TAS palmbomen: ZARA

BUMBAG: NOOSANOIR

 

 

 

Volg jij me al op Bloglovin?