WARDROBE ESSENTIALS

de juiste, tijdloze basics zijn je beste investering.

Witte blouse
Een nette blouse is een echte musthave, geschikt als zakelijke kleding maar ook leuk bij een casual look, eindeloze mogelijkheden met dit item.

Zwarte pumps
Hiermee kun je vrijwel altijd je outfit stylen. Voor een feestje of zakelijk. Hakken laten ook altijd je benen en houding mooier uitkomen. Maak je casual look even wat gekleder met een paar zwarte pumps!

Zwart jasje
Het zwarte colbert mag niet ontbreken in je kast. Staat overal goed bij.

De kokerrok
Met de kokerrok kun je veel variaties maken. Erg vrouwelijk. Kies een rok die jij lekker vindt zitten en welke matched met de kleding/kleuren in je kast.

Wit t-shirt
Dit combineert met vrijwel iedere outfit. Het geeft vaak een stoere twist aan je outfit. Deze zie je ook met het spagetti jurkje eroverheen. Try it!

Little black dress
Zorg dat je een zwart jurkje in je kast hebt hangen! Maakt niet uit wat voor een, zolang deze je goed staat! Leuk te stylen met verschillende accessoires zoals sjaal of riem maar ook een jasje/colbert in kleur zorgt voor een nieuwe look.

Denim blouse
De denim blouse is een tijdloos kledingstuk dus ook een echte aanvulling in je garderobe. Eventueel een spijkerjasje is ook een perfect alternatief. Tip: draag denim on denim.

Gestreepte trui
De zwart/wit gestreepte trui, ook zo’n item wat ideaal te combineren is!

Handtas
Zorg voor tenminste één tas, of je nou graag een clutch of crossover bag draagt, die matched met vrijwel al je kledingstukken. Zorg ervoor dat deze een luxe uitstraling heeft. Deze zijn vaak niet goedkoop, maar even goed zoeken en er zijn er genoeg te vinden voor een leuk prijsje.

Skinnyjeans
De skinny jeans. De beste vriend van veel dames. Hierbij weet je zeker dat je goed zit.

Pantalon
Een nette broek is zeker een goede aanwinst. Voor een zakelijke look maar ook leuk om te stylen of een sportievere manier. Maar geeft een classy uitstraling. Maar je look eigen en combineer zodat jij je er goed in voelt.

Shoppingbag
Neem een shoppingbag mee naar de winkels! Je hoeft geen plastic tasjes te kopen, en het is beter voor het milieu. Je ziet er ook nog eens stylish uit tijdens het shoppen.

 

Ook niet te vergeten goede, platte schoenen en natuurlijk geschikte lingerie!
Draag je een prachtige top maar een o zo foute BH eronder, dan sla je alsnog de plank mis helaas..
Goodluck lady’s! Sla je slag, de winkels hangen vol met nieuwe items.