DATE OUTFIT

Morgen is het VALENTIJNSDAG!
Heb jij een date?

Stel je hebt een date, wat moet je aantrekken?
Hier een aantal tips waardoor ik het je hopelijk een stuk makkelijker maak een outfit te kiezen voor een afspraakje.

Less is more!

NEE dan bedoel ik niet hoe minder kleding hoe beter. 😉 Wat ik bedoel, hou het simpel. Simpel is the key tot een stijlvolle outfit. Ga je met veel felle kleuren, drukke prints en veel accessoires je date verrassen, dan kan dit misschien afschrikken. Als dit is hoe jij bent moet je dit natuurlijk laten zien, belangrijk is.. Hij moet JOU zien, niet je kleding.
Natuurlijk is het wel zo dat als je een kledingstijl hebt die goed bij je past en je persoonlijkheid onderstreept je dit zeker toe moet voegen aan je outfit.

Bloot is niet sexy!

Oké je wilt dat je date je aantrekkelijk en mooi vindt. Je wilt niet een verkeerde indruk wekken toch? Dus als je een mini rok draagt, draag dan niet een top met lage décolleté, liever hooggesloten, een colletje is in, of een leuke blouse. Heb je juist een top met een diepere décolleté , draag een midi of maxi rok of een leuke broek eronder. En alles met mate, dus ook die décolleté niet TE diep!
Laat je rondingen en je sterke punten zien! Accentueer je taille, draag nauwgesloten kleding als je dit goed kunt hebben. Trek geen kleding aan waarbij je het gevoel hebt dat je constant moet kijken of er geen rolletje te zien is of waar je je niet lekker in voelt.
DUS voel je goed in wat je draagt, dan straal je en dat is aantrekkelijker dan een onzeker ‘zit het allemaal wel goed’ snoetje.

Ook voor de make-up geldt less is more.

Hou het rustig en simpel.
Accent op de ogen? Doe geen of transparante lipgloss op.
Rode of opvallende lippen? Hou je oogmake-up subtiel met wat mascara en eventueel een beetje eyeliner of een potlood.
Hou de brievenbus in de gaten morgen, laat je verrassen of verras zelf die leukerd eens. En als je leuke plannen hebt, have fun en draag een grote glimlach!

Happy valentinesday!

No tags