Oxilock & Navitas Organic touch van Jean Paul Mynè.

 

Oxilock & Navitas Organic touch van Jean Paul Mynè.

Dankzij het herstellend vermogen van OXILOCK voelt mijn haar echt superrrr zacht, het is zó soepel en het glanst erg mooi!

Check hier het filmpje:
VOOR en NA de OXILOCK en de Navitas Organic Touch mix (de mix vindt je onderaan de pagina).

 

Dankzij het herstellend vermogen van OXILOCK voelt mijn haar echt superrrr zacht, het is zó soepel en het glanst erg mooi! Haar wat poreus is door chemische behandelingen wordt herstelt en je kleur blijft veel langer mooi wanneer je dit toevoegt aan de kleuring. Mijn haar is door de Oxilock plasma behandeling echt heel goed herstelt. Dat mocht ook wel een keer na al die kleuringen en ontkleuringen 😉
Wij zijn in de kapsalon al gewend om met OLAPLEX te werken. Ook een topproduct maar nu ben ik toch ook wel fan geworden van OXILOCK.
Ik heb op het moment waves in mijn haren( haarverlenging van echt haar), deze zijn net zo heerlijk zacht en glanzend als mijn eigen haar, TOP!
Ik gebruik al een tijd de Blue Berry om mijn blonde lokken zo grijs en wit mogelijk te krijgen en houden. Super product als je jouw blonde kleur ook zo assig mogelijk wilt hebben met zo min mogelijk geel in je haar..

Nu is er een mix gebruikt voor een lila/rose toon in het haar met de Navitas Organic Touch Shampoo & Masker: Blue berry / Sesame /Sumac /Milk. 
Organisch, mild, veilig, vrij van siliconen, SLS en SLES, vrij van allergenen en vrij van parabenen.

Geweldig! Ik baal er nu al van het idee dat ik mijn haren weer moet gaan wassen..

Lang leve de droogshampoo!