Shoppen Antwerpen | &OtherStories | JUTTU

In antwerpen shoppen en thuiskomen met een kledingstuk van het nederlandse label JUX.. Ik kende het eerlijk gezegd niet. Maar ik ben erg blij met deze mooie rok.

Er wordt steeds meer kleding gemaakt van duurzame stoffen, zo ook bij JUX. Studio YUX gebruikt alleen gecertificeerde stoffen óf textiel die ze direct op de lokale markt in Nepal inkopen. Ook de productie en de verpakking is doordacht.
Goed voor de werknemers en het milieu! Kan zo’n kleding stuk je toch een goed gevoel geven, wat heb ik toch een goede daad verricht nu ik deze rok heb gekocht.. haha 😉

Het Nederlandse label is innovatief en uniek. De ontwerpen zijn gemaakt om comfortabel te dragen en er tegelijk bijzonder goed uit te zien. Als je de kleding nog niet kent, dan moet je het echt een keer proberen, het draagt fantastisch!

Mijn rok is gemaakt door BABURAM DAMAI.
Als je wilt weten wie je kledingstuk van JUX gemaakt heeft, bekijk de label aan de binnenkant van het kledingstuk en hierop staat een nummer.. Op de site vind je bij HANDSHAKE wie je kledingstuk mede heeft gemaakt, aangegeven met een nummer. Hoe leuk is dat!
Shop deze JUX rok hier


Deze rok heb ik gescoord bij JUTTU in Antwerpen. Als je eens in antwerpen gaat shoppen moet je echt een kijkje nemen bij JUTTU aan de winkelstraat de Meir(de grootste winkelstraat van Antwerpen). Geweldige concept store. Dat pand ook.. geweldige gebouwen in antwerpen.
Ze hebben niet alleen prachtige kleding ook food en deco, met oog voor eerlijk en natuurlijk.
De blouse heb ik gescoord bij & Other Stories in de korte gasthuisstraat. Het ‘luxe’ zusje van H&M. Prachtige kleding van goede kwaliteit. EN hoé leuk als je tijdens de sale in Antwerpen bent! YAY!


Doe je graag een rondje Hermés, Valentino en Chanel? Dan moet je even door de Schuttershofstraat lopen.
Tip: Naast de winkstraat de Meir is het vooral een aanrader om juist eens in de zijstraatjes te zoeken naar leuke boutiekjes.

Vergeet niet lekkere bonbons mee naar huis te nemen als je toch in Antwerpen bent 😉