Makeover Marlou

Marlou heeft van nature een licht en zacht uiterlijk. Bij de ‘voor’ foto zie je dat de donkere make-up, donkere haarkleur en harde kleuren van de kleding ze een strenge uitstraling krijgt. Na de make-over zie je dat de lichte haarkleur en zachte make-up kleuren goed bij haar natuurlijke huid, haar en oogkleur passen.

Tijdens het personal shoppen is er rekening gehouden met zowel haar persoonlijke smaak als haar baan. Zodat ze op haar werk professionaliteit uitstraalt. Voor een feestje of dagje weg zijn dit ook zeer geschikte outfits. Ze kan de hakschoenen vervangen door een enkellaarsje.

Outfit 1: Jurk van Vanilla

Door lichte kleuren te dragen rond haar gezicht krijgt ze een frisse en gezonde gloed in haar gezicht, en verdwijnt het harde uiterlijk. Kleuren die koel, licht en gedempt zijn, zijn voor haar het beste. De stof en print maar ook het model van de jurk siert haar silhouette.

Outfit 2: Little black dress..

Voor iedereen een handig item in de kast. Want het is toch echt zo.. zwart kleedt af.
Voor Marlou is dit een prettig jurkje waar ze zich fijn in voelt door het gedrapeerde effect aan de voorkant van het jurkje.
Deze jurk is mooi aan te kleden met een licht gekleurd colbert of vest erover.
En natuurlijk met verschillende accessoires voor een andere look. Met dit jurkje kan ze veel kleding uit haar kast weer opnieuw combineren.

Outfit 3: De kokerrok met een blouse

Haar onderlichaam is bij deze outfit mooi in balans met het bovenlichaam door de onderkant niet te sterk te accentueren. Daarom is bij deze outfit gekozen voor een donkere rok.

 

 

Bij deze looks is er goed gekeken naar de juiste materiaalkeuze, kleuren en prints voor haar figuur. En natuurlijk vooral ook waar zij zich goed in voelt en wat bij haar levensstijl past. Want als je je goed voelt straal je dit ook uit.