Make-up trend STROBING en Lipstick trend

Ik ga niet altijd mee met de trends, omdat het heel belangrijk is dat deze bij je past. Sommige kleuren staan me niet zo goed, maar deze trends vind ik erg mooi.

STROBING:
We zijn al een tijdje bezig met de contouring make-up trend. Dit wil zeggen, waar je normaal schaduw ontstaat door de lichtval je de matte, donkere contour poeder aanbrengt.
Maar bij strobing ligt de nadruk op de hightlighter! Licht met deze glanzende poeder je gezicht op waar het meeste licht op valt. Zoals op je jukbeenderen. Breng deze schuin aan vanaf je slaap, onder je oog langs naarbinnen toe. Je voorhoofd tussen de wenkbrauwen, je neusbrug en een tikje op je bovenlip en kin en tadaa… je straalt helemaal! Let erg op, deze STOBING trend moet wel netjes worden opgebracht. Je wilt natuurlijk niet een totaal glanzend gezicht hebben.

Ik werk met de Luminizing Skin Highlighter van MALU WILZ Met verzorgende mineralen en beschermend Roosmarijn extract.
Op de foto zie je het effect boven mijn jukbeenderen. Deze glanzende parelpigmenten reflecteren het licht en zorgen voor een frisse teint.

De poeder wordt individueel gebakken – hierdoor is iedere poeder uniek. Erg fijn aan te brengen en blij met het resultaat. Deze trend is zo fijn omdat het zo subtiel is maar toch veel effect heeft.

LIPSTICK:
ZEER DONKERE lippenstift is een musthave het winterseizoen. Met deze trend ben je helemaal up to date.

Draag je liever niet teveel kleur of staat het je niet zo goed? kies voor NUDE tinten, helemaal trendy en makkelijk aan te brengen (een uitschietertje valt niet zo op)

Een MATTE lippenstift is erg populair en ook fijn om te weten, deze loopt niet zo snel in de lijntjes.

Wil je jouw glanzende lipstick matteren? Doe een beetje transparante poeder erop en klaar!

Ik draag op de foto als lippenstift de Malu Wilz Just Minerals Lipstick kleur Plum Light And Tender.
De zachte textuur van de Just Minerals Lipstick geeft de lippen een zijdezachte finish en een verleidelijke glans. Deze kleur heeft voor mij de juiste kleurschakering, is donkerder dan mijn meeste lipsticks maar past goed bij me.
De Just Minerals Lipstick is parabenen, minerale oliën en parfum vrij.

Ben je benieuwd naar de juiste kleuren en make-up technieken voor jou? Ik help je graag tijdens een visagie workshop!

Neem contact op bij interesse in de make up van Malu Wilz

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =